dilluns, 30 de juny del 2008

PP i PSOE de Simat, rebutgen la moció per posar el nom de Guillem Agulló a un carrer.


Al Plenari d´ahir dilluns, es va presentar una moció consensuada entre ERPV, EU/ACAIS, MAULETS i BLOC, per a la petició d´un carrer amb el nom de GUILLEM AGULLÓ, el jove nacionalista assassinat ara fa 15 anys, què representa un símbol de la lluita per a la llibertat d´expressió, i un símbol per a milers de joves d´aquella generació que formaven part del jovent independentista.

Des del Bloc, volem remarcar què aquesta iniciativa va estar a càrrec del Col.lectiu Maulets, què va presentar la moció el passat mes de març, sense que l´Alcalde del PP la tramitara al Plenari.

Una vegada més, les forces pro-espanyolistes PPPSOE, s´han posat d´acord per a temes fonamentals per a ells i han tombat aquesta moció.

Ací teniu el contingut de la moció.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

MOCIÓ QUE PRESENTEN ELS GRUPS, MAULETS, BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ (BNV), ESQUERRA REPUBLICANA DEL PAÍS VALENCIÀ (ERPV) I ESQUERRA UNIDA/ARC IRIS (EU-ACAIS).

MOCIÓ PER TAL DE DEMANAR QUE ES CONCEDEIXI EL NOM DE “GUILLEM AGULLÓ” A UN CARRER DEL POBLE.

Atès que enguany es conmemora el 15é aniversari de la mort de Guillem Agulló, Jove independentista militant de Maulets, el qual va ser brutalment assassinat a mans de joves d´ideologia feixista.

Atesos els recents casos d´agressions de carácter xenòfob, feixista i espanyolista perpetrades en diferents punts dels Països Catalans, com les recents agressions a Castelló de la Plana, Xàtiva, València, Gandia, Sabadell o Silla.

Conscients de la creixent sensibilitat al si de la societat envers aquestes agressions i l´alarma social que generen;

I coneixedors de l´especial preocupació dels i les membres del Consistori envers aquests actes despreciables i de la capacitat del Consistori d´utilitzar els recursos a l´abast per tal de perpetuar la necessària memoria de fets que han de ser coneguts per les generacions actuals i futures;

SOL.LICITEM EN PLE MUNICIPAL:

Que s´atorgue el nom de “GUILLEM AGULLÓ” a un carrer del municipi; i alhora s´utilitzin els mitjans i recursos a l´abast del Consistori per tal de donar suficient difusió a l´acte en quesito, a fi i efecte que aquest gest siga conegut pel màxim de ciutadans i ciutadanes del municipi.

Simat de la Valldigna, 30 de juny de 2008.