dimecres, 23 de juliol del 2008

Presentada Moció de Censura a Simat.








Punxeu per ampliar les imatges.

COMUNICAT DE PREMSA

Estimats amics;

en nom dels Grups Municipals d´Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), Partit dels Socialistes Valencians (PSPV-PSOE) i del Bloc Nacionalista Valencià (BLOC) de Simat de la Valldigna, us informem de la presentació aquest matí de la moció de censura, a l´Alcalde del PP, Sebastián Mahiques.
A aquesta moció, s´ha presentat com a candidat a l´Alcaldia a l´actual portaveu del PSPV-PSOE, Eladi Mainar, què serà sustituït per la portaveu del Bloc Agustina Brines, en el termini acordat i què es farà públic el proper divendres. Així mateix, el portaveu del Grup d´ERPV Joan Serra, ocuparà la primera Tinença d´Alcaldia del Consistori.
Al mateix temps, us convoquem a la roda de premsa què tindrà lloc el proper DIVENDRES 25, a les 18:00h. al Saló de Plenaris del nostre Ajuntament, on farem públics tots els detalls de la moció, així com la presentació del PACTE DE PROGRÉS PER SIMAT.
Us adjuntem, cópia de la Moció de Censura presentada, així com la sol.licitud a l´actual Alcalde de la cessió del Saló de Plenaris per a la realització d´aquest acte.
Us preguem la màxima difussió.
Salutacions,
Juli Ibáñez
Regidor del Bloc i Responsable de Comunicació del PACTE DE PROGRÉS PER SIMAT.