dimecres, 28 de gener del 2009

La pilota torna a Simat

Desde la web del Bloc de Simat felicitem als nostres regidors del partit per haver arribat a un acord que pot ser l'actuació més important de la legislatura, la recuperació del trinquet de Simat. Juli Ibañez (regidor de joventut i esports) i Eladi Mainar han negociat l'adquisició de les instal.lacions per part del consistori, que passarà a gestionar-lo una vegada es signe l'opció de compra en les pròximes setmanes. Hi ha que agrair la predisposició dels propietaris, que han ajudat en tot moment a que l'operació es fera realitat.

Simat és història de la pilota i per lo tant es mereix tindre actiu el trinquet. És el segon trinquet més antic del País Valencià, després del de Pelayo a València i el poble ha tingut grans jugadors com han sigut el Xiquet de Simat, Coeter I i en l'actualitat Salva, Loripi o Coeter II.

Els pròxims passos en la posada en marxa del trinquet seran buscar subvencions que redueixquen els costos de l'actuació, creació del club i escola de pilota de Simat, rehabilitació i organització de campionats a tots els nivells (escolars, clubs, Bancaixa...).

Font:

Regidoria de Cultura-Festes/Joventut-Esports

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sense dubte una de les millors noticies vingudes des de l'ajuntament en els ultims temps.

Era una vergonya tindre un trinquet precios morint-se de risa.

Un 10