dilluns, 17 d’agost del 2009

El dia 29 d´agost, tots i totes a Benifairó!


Benvolguts companys i companyes:

L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, al front del qual està el seu alcalde, el nostre company Jesus Ferrando, ha organitzat un concert de música en valencià en col·laboració amb el Col·lectiu de Musics Ovidi Montllor, que es celebrarà en aquesta població el dissabte dia 29 d’agost.

Per la nostra part, saludem la iniciativa i volem mostrar tot el nostre suport convocant la nostra gent a participar-hi. Creiem que és una bona manera de trobar-nos i d’encetar el curs d’una forma festiva i reivindicativa.

En aquest sentit, hem organitzat un sopar a les 21’30 hores en el bar XICS de Benifairó de la Valldigna (a l’entrada del poble, front al poliesportiu). El preu del sopar serà 10 Euros i per assistir-hi heu de fer la vostra reserva al telèfon 963826606 de 9’00 a 14’30 hores o al enriccapilla@bloc.ws

Preguem doneu suport a aquesta iniciativa i acudiu de manera massiva, a escoltar música en valencià i a acompanyar als nostres companys i companyes de La Safor i especialment de Benifairó de la Valldigna.

Us esperem !

Josep Melero

Secretari d’Organització