diumenge, 10 de maig del 2009

Menys d'un any per a que Agustina comence el seu mandat


Queda ja menys de 12 mesos per a que Simat tinga per primera vegada un primer edil de la nostra formació, el Bloc Nacionalista Valencià. Agustina Brines serà l'encarregada de continuar dirigint el projecte iniciat junt a PSOE i ERPV l'agost passat i que tan bones sensacions està deixant-nos. El Pacte de Progrés porta ja 9 mesos treballant i mostrant bons resultats en la seua gestió, tot i que l'estat de la tresoreria heretada del PP ho dificulta. Encara queda molt per fer, però en aquests moments està veient-se un grup de persones motivades i capacitades (açò últim potser faltava en l'anterior govern) per a portar Simat endavant en els temps que corren, que no són massa bons. A més, els components de la coalició estan sent capaços de deixar apartades les seues diferències per arribar a acords que beneficien als simaters (cosa que no passava dins del Partit Popular), i així estan acabant amb els arguments de qui pensava que el pacte no funcionaria.
Apart de reconèixer la tasca del tripartit, dins del partit volem felicitar als nostres regidors Agutina Brines i Juli Ibañez (i a tots els militants que també estan ajudant), que estan demostrant a aquells crítics del 4 d'agost passat que era necessari el canvi al poble i que l'ajuntament ara està en mans de gent que pot fer-ho millor.

1 comentari:

Enric Soler ha dit...

Des de Barxeta estem esperant que arribe eixe moment. Hi haurà gent de Barxeta en la presa de possessió, estarem albirant en vistes al 2011.