dissabte, 21 de febrer del 2009

Primera reunió del Club de Pilota de Simat


Últimament estem posant moltes notícies sobre Pilota Valenciana, però es que tot el procés de tornada d'aquest esport al nostre poble, ho requereix.

El divendres es va constituïr el Club i es va formar la junta directiva, elegint tant al President (Rafael Mogort "El Coto") com el Vice-President (Miquel Brines "Coeter I").

El naixement del Club ha estat un èxit, així que esperem que continue pel mateix camí i que en el futur es torne a disfrutar de la millor pilota al nostre trinquet.
Font:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què contents que estarem d’ara endavant:

- Ja tenim associació de pilotaris a simat.

-del trinquet farem la catedral de la pilota. El Pelayo ens portarà poalets d’aigua.

-Tenim el “trio” content i, els que falten, satisfets. Ara, ojo al dato (de José Mª García) emprenedors del projecte: sets, vuits i nous.

-Tenim on fer-nos els soparots, pel bé de la pilota, és clar. Què ens queda per trobar? Ah!: les verbenes, homenatges, perque s’ha de recaudar i fer omplir la butjaca a quí tenía el “bovalar”!

El problema que ens presenta és que ja no tenim a quí homenatjar ... Recollons, és clar que sí: li’l podem fer a Petaca, amb mascletà o traca; també ens queda “Roberto Alcázar i Pedrín”, “El Hombre Enmascarado”, “El Capitán Trueno”, “El Guerrero del Antifaz” i, si molt m’apreten, fins i tot en “Pumby”. O siga, que tindrem homenatges per a tres segles seguits! Brollaran els diners i de la pilota no quedarà res.

MORALEJA: Els amos del centenari trinquet, que han cuidat de la palmereta, no voran una pesseta. Ja no ténen trinquet; ja no ténen palmereta; ja no ténen res de res. Però tindran, quan Déu vulga, molts dinerets!

Però no es preocupeu, que aquest trío es sembla més el Tricicle que un partit. I s’han clavat en un bollit.... qué vorem cóm eixim!

Si el tío Eliseo Picot, constructor d’aquest trinquet ens vegera per un foradet vindría d’on estiga per ficar-ho tot dret.

Anònim ha dit...

encara que no s'aprove aquest comunicat, sapieu que ja s'ha escampat

Anònim ha dit...

a l´anterior;

aquesta ironia tot i ben "parafraseada" no té que fer parar l´objectiu que hi ha que és recuperar el joc de la pilota, ara però, hi haurà gent molt interessada en posar traves, per part d´uns i per part d´altres, espere que això no afecte l´objectiu final: JUGAR A PILOTA A SIMAT!

segur que els amos del trinquet si que veuen una pesseta, no una, moltes! i a més qui pagarà serà un ajuntament, cosa que fa més de fiar l´operació i mai, mai es farà un restaurant o una discoteca ahí, sempre serà el trinquet...

...o sempre quedarà declarar-ho BÉ D´INTERÉS CULTURAL i se acabó el invento pa todos!

Anònim ha dit...

El del primer comentari:
Espere pel be de la pilota i mes a si a este poble que tot el que anem a fer o intentar fer siga per a be, i de soparets si pero sempre de la meua butxaca, i aixo de despilfarrar; el despilfarrar se va a acabar, les coses clares i el xocolate espes i per part meua el dia que aixi no siga eixe mateix dia ho deixare, i si vols saber algo de nosaltres directiva, jugadors , etc.. el que vullgues ja ho saps que de segur que ens coneixerem. Soc Alan