dimecres, 20 d’abril de 2011

Candidatura del Bloc per Simat.


Agustina Brines, l'actual alcaldessa de Simat, serà la candidata del Bloc a Simat a les pròximes eleccions municipals. La llista completa es va presentar el divendres 15 d'abril a la Casa de la Cultura de Simat en un acte que va comptar amb una gran presència de militants, simpatitzats i veïns i veïnes de Simat.

Agus Brines va donar les pinzellades del que serà el seu programa polític amb els ulls posats en la creació de llocs de treball com a principal objectiu, potenciació del turisme i ajuda a la xicoteta empresa i l'auto-ocupació.

Agus ha optat per confiar amb persones d'experiència contrastada en la gestió pública i persones que s'incorporen amb tota la il·lusió al projecte, gent que es puga posar a treballar en la dinamització de Simat el 23 de maig.

Així doncs, la seguiran en la llista Vicent Ribera, Joan J Merí, Paco Alonso, Anna Company, Alba Ferrando, Ramon Mansanet, Rosa M Vercher, Tere Mansanet, Víctor Oltra i Rosa Brines, Rafa Mogort, Marga Palomares i Ximo Santandreu.4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona porteu molt bona llista! La millor de Simat sense dubte, endavant!

Anònim ha dit...

res de nou, més del mateix i d´abans.

Anònim ha dit...

El Psoe porta quatre cares noves sense cap experiència en gestió pública a no ser la presidència de la seua escala. El pp ha demostrat que el trage de governar li ve mooolt gran. El bloc porta la millor llista i a mes ha demostrat que pot i sap governar. Endavant Agus el dia 22 va a tindre uns bons resultats.

Anònim ha dit...

Clar que porten el mateix,deuen de continuar un projecte que funciona. Deu canviar-ho tot els que han fracassat en el seu projecte, i més si des de Madrid els obliguen a renovar-se.