dijous, 11 de novembre del 2010

VICENT RIBERA REEMPLAÇA A JULI IBAÑEZ COM A REGIDOR DEL BLOC A SIMAT DE LA VALLDIGNA.



Nota de premsa. 11-11-2010

Vicent Ribera reemplaça al fins ahir Regidor de Joventut, Cultura, Esports i Festes de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna.

En el Ple extraordinari d'ahir 10 de novembre va ser admesa la dimissió del Regidor Juli Ibañez per motius professionals. Juli Ibañez ha adquirit un compromís laboral que li impedeix dedicar el temps necessari a les seues tasques i responsabilitats de l'equip de Govern. La decisió es va prendre fa dues setmanes d'acord amb l'Alcaldessa, Agustina Brines.

Segons va manifestar ahir l'Alcaldessa, considerava aquest pas com un acte d'honradesa i responsabilitat, per que Juli havia estat treballant per Simat quant realment tenia temps per a fer-ho i, ara molt a pesar seu, ja no tenia eixa disponibilitat necessària per a desenvolupar les seues tasques. “És un exemple a seguir. Les persones que no puguen dedicar-se als càrrecs pels que s'han compromès, deuen deixar pas, i no aferrar-se a llocs per qüestions personals”

Li va donar l' enhorabona pel nou repte professional que tenia per davant i li va desitjar molta sort.

L' ex-regidor va manifestar que estava molt agraït a tota la corporació i que valorava molt positivament el seu pas per l'Ajuntament, a mes que continuava a la disposició de tots per a continuar treballant per Simat.

Des del col•lectiu del BLOC, es manifesta que estan molt satisfets amb la tasca que realitzada per Juli Ibañez i li donen les gracies per la seua dedicació. Al mateix temps diuen, Vicent Ribera complimentarà perfectament la tasca necessària per a formar junt a Agustina Brines un gran equip. Queda molta tasca per fer i son moltes les ganes que tenen les persones que representen el nostre grup.
Vicent Ribera és una persona experimentada en la política simatera i amb objectius clars del que volen les simateres i els simaters. Accedeix al lloc de Regidor una persona, coneixedora de l'Administració pública, antic regidor de la UPV i del BLOC, Vicepresident de la Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna, membre fundador dels Baldats, gran amant de la natura i l'esport i una persona coneguda i apreciada en el nostre poble.